Alumacraft 2024 – Next Generation

 

Starkare än någonsin!

Fortsatt produktutveckling av ”Next GEN Alumacraft” har varit en stor del av Alumacrafts sysselsättning på fabriken i ST Peter MN under den senaste tiden tillsammans med utbyggnad och anpassning av själva fabriken. Produktionen har därför varit begränsad under en längre tid men har nu fullt fart för att kunna producera modellår 2024 tillsammans med kommande nyheter.

 

Alumacraft Next Generation!

Alumacraft Next generation kommer att kunna beställas under våren 2024, först ut är Competitor X, Trophy X serien som bygger på nya innovationer med ett utbytbart modulsystem för att kunna anpassas efter behov. Modulerna innehåller olika modeller av storlek på Livewell, Säteskonfugirationer för flipup säte, eller för hard core fiskaren som vill ha den bästa förvaringen i klassen. X Pods kommer finnas för extra förvaring och kan enkelt dockas på båtarnas bakre del vid aketspegeln.

 

Alumacraft Multispecies

Alumacrafts modeller av Escape, Classic, Competitor, Competitor FSX, Voyageur är ett signum för Alumacraft och kommer forsättningsvis vara ryggraden i modellprogrammet. Med sitt dubbelskrovsystem och sprayrails som är signifikant för hela modellprogrammet finns en båt för alla, spinnfiske, verikalfiske eller familjeliv på sjön, för bad, vattensport och fiske.

 

Tillgänglighet

Alumacraft båtar går nu att beställa via WestGear AB för modellår 2024. I Oktober månad väntas de första båtarna komma till Sverige. Diverse modeller av Escape 165, Escape 165 CS, Classics och Competitors kommer först varefter vi också kommer ta hem fabriksbeställningar i turordning.

 

Väl mött.

 

Personalen på WestGear