Alumacraft Voyageur 175 Shadow Series

Alumacraft Voyageur 175 Sport Shadow Series blir 2018 års hetaste nyhet, en redan perfekt båt har nu blivit upphottad med ett mer exklusivt utseende och givetvis samtidigt fullmatad med extrautrustning från start. Voyageur har sedan säljstart varit en favorit i 17,5 fots klassen med sitt fantastiska ”2XB” dubbelskrov & sprayrails samt sjöegenskaper. Helt enkelt en hardcorefiskares dröm där man inte sparat på något vid tillverkningen.

Golvytan i båten är väl tilltagen och stuvfack finns det gott om. Två sidomonterade spöfack tillsammans med ett nytt centermonterat spöfack upp till 8,5 fot. Stor Livewell med belysning, syrepump och timer. Golvförråd för betesboxar. Batteriförvaring för 3 batterier med färdigt elsystem för bl.a. elmotor och övrig elektronik. Stort kastdäck i fören med 4st förvaringsfack. Lastnät på insida reling i fören. Bakre kastdäck med inbyggt flip-up seat. Inbyggt Alumatrac system för montering av spöhållare och tillbehör. Stor walkthru ruta med öppningsbar dörr som skyddar mot väder och vind. Innerbelysning & navigationsbelysning. Lastnät under pulpeter med ytterligare förvaringsfack. Stora Infinitys digitala stereopaket med Bluetooth samt högtalare. Bow pads i fören.

Exteriört är båten lackad i Shadow high gloss svart solid kulör och har fått en uppgraderad 3D grafik. Invändigt är Voyageurn klädd med vinylgolv i cockpit tillsammans med en tvåtons svart/grå specialmatta på kastdäcken av 100% syntet med 20 års garanti.