ALUMACRAFT VOYAGEUR

”The top of the Line all purpose fishing Machine”

Alumacraft har gjort det igen, en ny sportfiskemaskin för att möta fiskeproffsens krav på tillförlitlighet, användarvänlighet, kvalité och prestanda.

Med ett helt nyutvecklat skrov som mäter 17,5 fot med det patenterade dubbelskrovet 2XB Bow system, en nydesignad innovativ akterspegel uppbyggt helt i aluminium för att ge mer styrka och samtidigt en lägre vikt. Det längre skrovet med den kombinerade utprovade designen och bredden från brodern Competitor, gör denna maskin till ett nöje att köra. Den extra längden ger inte bara mer utrymme och förvaring, det ger också fiskaren ett mer lättplanande skrov med bättre prestanda både hastighetsmässigt och när man tittar på bränsleekonomi.

Båten är uppbyggd av det speciella 5052 marinaluminiumet för att hålla länge. Bottendelen är uppbyggt utan skarvar, allt under vattenytan är i ett stycke kallvalsat aluminium, denna är i sin tur extraförstärkt med en innerdel av aluminium för att ge dubbelt skydd samt en tystare och stabilare gång i vattnet, proffsen kallar det för ”THE ALUMACRAFT RIDE”

Alumacraft Voyageur är utrustad med de senaste tillbehören på marknaden och i samarbete med alla underleverantörer har man förbättrat en redan beprövad design för att ge fiskaren det lilla extra.

Nyheter som bör nämnas är en helt nydesignad styrpulpet, ny förvaring i golv, nya trippla låsbara spöförråd för spön upp till 9 fot, ny timerstyrd livewell med fjärrmanövrerad dränering, skenmonteringsystem på relingen för spöhållare och kapell.

Alumacraft Voyageur finns i färgerna Vit/Silver, Svart/Silver, Röd/Silver och Blå/Silver.