TOURNAMENT PRO 195

- The Pro Anglers Choice

”Alumacraft Tournament Pro 195, The Pro Anglers Choice”

Nya Alumacraft Tournament Pro 195 är Alumacrafts nya fiskeplattform och gjord för den kräsne 
tävlingsfiskaren i åtanke. Modellen ger dig dubbelt av allt, dubbelt så mycket förvaring, dubbla 
livewells, dubbla länspumpar, dubbelskrov och dubbel garanti. 

Skrovet är det patenterade 2XHull System med inbyggda sprayrails på hela 5,1 millimeters tjocklek, Alumatrac för att rigga spöhållare, ekolod m,m utan att göra hål i båten.
Tillsammans med en Honda eller Mercury på akterspegeln får du en båt som kommer vara stabil och driftsäker i många år framöver.

Utrustningslistan är lång som standard men givetvis kan man välja till saker som Biminitop, 
kastplattform med soffa i aktern, Helkapell m,m. Båten kan även skräddarsys i flera olika färgkombinationer för att passa allas önskemål. En egen färgkombination som bara finns till T Pro modellen är Tuscon Copper/Black, där är även inredningen uppsydd i samma färgkombination.

Hjälpmedel som belysta spö och förvaringsfack samt livewells är en annan bra detalj vid mörkerfiske, säkerheten har man verkligen jobbat på, längs durk och sida är det även uttag för fötterna på insidan då man skall luta sig över sidan och landa fisk. Miljöaspekten är en annan, som första märke att montera ett kolkanistersystem för bränsleångor med rolloverventil som standard sätter Alumacraft märket högt när man kikar på innovativa lösningar och framtidssäker funktion.