ESCAPE SERIES
145 & 165

- En båt som erbjuder dig storbåtskänsla i ett smidigt format

STORSÄLJAREN! Vår populäraste modell. Nu i uppgraderad version!

NYHET!!! Alumacraft Escape 2XB Edition!!!
Alumacraft Escape 2XB Edition
Storbåtskänsla i litet format! Alumacraft Escape har blivit ännu bättre! Escape har nu blivit uppdaterad med Alumacraft´s berömda Dubbelskrov ”2XB Hull System”. Dubbelskrovet medför en ännu tystare och mjukare gång i vattnet och har tidigare endast varit tillgängligt på de mer exklusiva större modellerna. Dubbelskrovet tillsammans med Alumacrafts patenterade ”sprayrails” gör Alumacraft Escape till en av de mest prisvärda båtarna i storleksklassen.
Andra fördelar är bland annat akterspegel helt i Aluminium för att spara vikt och inte bygga in något organiskt material i dold konstruktion. Luckor helt i aluminium med pianogångjärn. Låsbar förvaring för spön och annan fiskeutrustning. Livewell för betesfisk inklusive syrepump. Fördraget elsystem för elmotor inklusive batteriförvaring. Integrerat Alumatrac system för att fästa spöhållare, elektronik m.m utan att behöva borra och skruva direkt i båten. Komplett elsystem med navigationsbelysning, länspump, Livewellpump samt förberedelse för ekolod/plotter. 

Alumacraft har tillverkat specialanpassade fiskebåtar i aluminium sedan 1946 och har en genomtänkt konstruktion och ett unikt skrov som gör att båten planar lätt och är väldigt stabil att fiska ifrån. Skrovet är tillverkat i det högkvalitativa 5052 marinaluminiumet. Sprayrails och med högst fribord i klassen gör också denna modell till en trygg fiskemaskin. En helt ny utvecklad ”woodfree” akterpegel helt i aluminium gör båten mycket lätt.

Du kan välja mellan färgerna Vit, Svart, Blå, Röd och Khaki.