COMPETITOR SERIES
165, 175, 185 & 205

- Högpresterande fiskemaskin med patenterat dubbelskrov 2XB

Competitor 165

"Best in 17ft class"

Gör som fiskeproffsen i USA. Köp en Alumacraft Competitor.
Anses av många vara en av de bästa sportfiskebåtarna som finns på marknaden. 

Alumacraft Competitor 165 är fiskeplattformen för alla vatten, tillräckligt stor för att klara hård sjö ute på det öppna havet och tillräckligt smidig för de mindre sjöarna. Båten har spöförvaring för upp till 14 spön och en inbyggd bränsletank på 64 liter. Som alla våra modeller är även Competitorn lackad i högkvalitativ 2 komponents lack med ett ytterligare skyddande klarlack lager. Du har möjlighet att välja till förlängt bakre kastdäck med eller utan flip-up säte.

Skrovet är det patenterade 2XB system vilket innebär ett dubbelskrov ända från den massiva kölen upp till relingen med de höga friborden. Dubbelskrovet har ett yttre skrov av 2.0mm tjock 5052 marinaluminium samt en innerdel av 1.7mm aluminium. I USA kallar dem det för "The Alumacraft Ride".


Välj Competitorn om du letar efter en högpresterande fiskebåt som har allting du någonsin önskat. Competitorn finns i tre versioner. Sport, CS och Tiller. Välj mellan färgerna -Svart/Blå -Svart/Vit -Svart/Vinröd -Svart/Silver -Silver/Blå -Silver/Svart -Silver/Vit -Silver/Vinröd -Koppar/Vit -Koppar/Vinröd

Competitor
175, 185 & 205

Alumacraft Competitor 175-205 är den lite större fiskeplattformen för de större sjöarna och de öppna haven, framtagen av fiskare för fiskare. Modellen har enorma ytor att fiska ifrån och väl tilltagen förvaring. Competitor 175-205 har dubbla livewells, en i fören och en i aktern med inbyggda syrepumpar och fjärrstyrd dränering samt ett isolerat kylfack. Båten har låsbar spöförvaring för upp till 14 spön och en inbyggd bränsletank på 128 liter. Som alla våra modeller är även Competitorn lackad i högkvalitativ 2 komponents lack med ett ytterligare skyddande klarlack lager. Du har möjlighet att välja till förlängd bakre kastplattform med eller utan flip-up säten.

Skrovet är det patenterade 2XB Hull system vilket innebär ett dubbelskrov ända från den massiva kölen upp till relingen med de höga friborden. Dubbelskrovet har ett yttre skrov av 2.0mm tjock 5052 marinaluminium samt en innerdel av 2.0mm aluminium. I USA kallar dem det för"The Alumacraft Ride".

Välj Competitorn om du letar efter en högpresterande fiskebåt som har allting du någonsin önskat. Competitorn finns i tre versioner. Sport, CS och Tiller. Välj mellan färgerna -Svart/Blå -Svart/Vit -Svart/Vinröd -Svart/Silver -Silver/Blå -Silver/Svart -Silver/Vit -Silver/Vinröd -Koppar/Vit -Koppar/Vinröd