ALUMACRAFT CLASSIC

Family - Fishing - Forever

Alumacraft Classic 165 är båten som tar dig lite längre ut och är byggd för att klara hårdare sjö. Med sitt dubbelskrov ”2XB Bow System” får du en mkt tyst och vridstyv båt som är byggd för att hålla länge. Skrovet har också Alumacrafts så kallade ”Sprayrails” på sidorna vilket slår undan vattnet från båten och hindrar vattenspray från att stänka in i båten. Modellen lämpar sig för all typ av fiske beroende på utrustning. Du riggar lätt olika tillbehör på Alumatrac systemet och du kan förvandla din båt från Gäddfiskemaskin till en Vertikalfiskemaskin på nolltid. Färdiga tillbehör med fäste för vertikalgivare, djupriggar, ekolod, spöhållare m,m finns som extrautrustning.

Alumacraft Classic har standardutrustning som innefattar bland annat Betessump med timerstyrd syrepump och belysning, fördraget elsystem för elmotor i fören, 12 v uttag, instrumentpanel med mätare, säkringar o brytare, dubbla låsbara spöförråd för spön upp till 7 fot, innbyggd tank, demonterbar navigationsbelysning m,m. 

Alumacraft Classic finns som Sportversion med dubbelruta, CS med styrpulpet samt i Tiller med rorkult. Den senare har visat sig fungera väldigt bra för vertikalfiske. Den stora ytan i båten gör denna med sina finesser och innovatiova lösningar till en av de bästa sportfiskebåtarna på marknaden.

Prova en du också så förstår du varför!